Sambo!

Mig hittar ni numera hos

www.sandraochdenandraa.blogg.se
Släng dit ett öga eller två!
(Jag är den "andraa" där...)

gäller att hålla ångan uppe, som ett strykjärn.

Klockan är 08.56 och jag är pigg som ett strykjärn.
Igår var det UF-mässa i Trollhättan och det var mycket lärorikt. Får vara nöjd över försäljningen (var lite optimistisk när jag drog med mig hela 66 böcker!). Trött blev jag iaf, men nöjd =)

Idag MÅSTE jag sätta igång med min historia-uppsats!
bläää.bis.ar.ät.er.in.te.kö.t.t.

"Vem vet mest?" Inte han iallefall...Men söt var han allt ;)

kalla fötter.

Är det bra att ha "kalla fötter"? För just nu känns det inte bra. Jag fryser.

Resultat av tvättade pengar:

Å, idag blev jag klar med den förstorade boken! Fick till en slogan också: "Flugna som ville synas UF- En barnbok med ett lysande budskap". Det blev fina fisken det (om det nu finns någon sådan?!).
Fick käka frukost i idag igen...ajaj, börjar bli en dålig vana...eller ovana (?). Pga detta hade jag med mig en vattenflaska med saft. Saften drack jag ju upp rätt fort (skräll!!), men sedan fyllde jag flaskan med vatten. Det sista jag gör, på väg mot bussen, är att vända ner flaskan med minst en dl vatten kvar, i min väska. I väskan hade jag mobil & Ipod men dessa hann jag att fiska upp rätt snart. Dock så fick riskkapitalpengarna som jag hade i ett kuvert, bada liite (notera "liite") för länge i vattnet.
Resultatet av dessa, tvättade pengar hänger här ---->
Ikväll ska jag på lägerplanering för Högsby-lägret som kommer att vara i sommar! :D
Imorgon hämtar jag bööööcccckeeeernnnaaa!!

Vi ses! (mer lär säkert hända!)

Förresten! Köp INTE Eldorados Grapefrukt-Juice! Den smakade Grapefrukt!

Alltså, dagen börjar ju när solen går upp!...eller vänta idag gjorde den inte det..så jag vet inte när dagen började idag. Eller vänta, det är inte väsentligt! (inte lika väsentligt som det kommande..höhö):

Kl. 8.0 åt jag frukost i skolan & borstade tänderna med en tandborste (!) (hann inte hemma)
Kl. 8.3-12.3 klistrade, skar, funderade, filade, letade tyngder, funderade, frågade åskådare om idéer, funderade, skar och klistrade jag---> Förstorad bok! Denna ska finnas på plats i Flugan som ville synas UF:s monter (D26) i Trollhättan på lördag (UF mässa). Imorgon fortsätter jag med att måla den!
(Tog dock en paus och köpte litte ditt&datt till mässan, uppe på köpingen!)
kl. 12.3-13.0 blev det kötte och (kokt!) spagge till lunch!
kl.13.0 --> Bar det av till ridskolan för dressyrprov. Man rider ett visst program, som man har övat in innan, och visar upp det för ridläraren. Så här såg halva mitt program ut:
Detta föreställer en ridbana. De blåa sträcken står för trav, de gröna för skritt & de röda för galopp. Förkortningarna kan stå för olika sorts tempon i gångarterna.

Vet ni vad? I Tjetchenien (jag sökte på google för att få rätt stavelse på landet, men jag skrev rätt direkt :o) är det tradition att kidnappa en brud! Alltså en brud att gifta sig med! :O Det handlade Dokument Utifrån om i går! Helt sjuukt!! Gör inte en tjetchenier det räknas han inte som en sådan!!!....!!!

Idag hittade jag denna grymma sångerska:
Idag fick jag en glass av mamma efter skolan. Det var nya Daim med päronsmak! Typ helt OK, men inte så mer.

Förresten! Köp INTE Eldorados Grapefrukt Juice! Den smakade Grapefrukt!
= Jag trodde de skulle ha tillsatt en maaassa socker för att dölja den beska smaken, men icke! ICKE!
ps. Vovven rekommenderar inte heller den!

Det är så mycket LOL i mitt liv!

Ja, men jag håller på och arbetar med EU, då vi har fått uppgifter att göra i samhällskunskapen. En av uppgifterna är att gå in på "Nej till EU" och leta upp deras argument varför de är motståndare till organisationen.
När jag sökte kom jag till den här sidan:
Notera "m":et i Emu. Tänk att enbart genom en bokstav kan man hamna helt fel. Det tog några sekunder innan jag fatta vad jag hade gjort fel. (Trodde först att de drev med EU genom att måla upp dem som...fåglar?!)

Ove...

Innan Solsidan börjades att visas tyckte jag Ove var ett fint och trevligt namn. Min farfar hette det och när jag hör namnet Ove tänker jag på honom. Dvs INNAN Solsidans visades...


*

Å idag har jag hunnit med mycket!

Har planerat inför Ung Företagsamhets-mässan den 19 mars, på lördag. Ska vara med Flugan som ville synas dit.
Vi kommer att ha en tävling där Ni kan vinna ett ex av boken! (ledtrådar till frågorna kommer ni att hitta inuti montern).

Känns riktigt bra! Hämtar böckerna förhoppningsvis på onsdag i Trollhättan.
Denna vecka ska jag jobba med montern, inhandla vissa ting till den och öva försäljningsteknik och bemötande.
Idag har jag varit ute på en söndagspromenad med min kära mor. Sedan bjöd hon på (Crème) brulépudding!
Nu ska jag jobba med samhällskunskap & geografi, så jag slipper det i veckan!
Snygga insekter!

Vem vare som saa-det?

Det blev som jag Saade!

Så här såg mina resterande tippningar ut:
2) The Moniker
3) Danny
4) The Playtones
5) Linda Bengtzing
6) Sanna Nielsen
7) Swingfly
8) Nicke Borg
9) Sara Varga
10) Brolle


Jag fick alltså 4/10 rätt på min tippning. Tyvärr så hade min vän Josse 5 rätt, så det blev hon som tog hem segerpriset 120:- GRATTIS JOSSE & bra gissat! :D
Super rolig kväll!! Alla dansade och sjöng med galet när Eric vann. Grannarna undrade om vi hade fest elr något i den stilen. (Vi bjöd dem ju bara på surround-effekter!)
Måååste bara säga att de killarna som bjöd på covern It's my life var gryyymma!! (Sångaren var så heet!) Dumt att jag tappa namnet på dem...någonting med "D" & 2*"y" i...hmm...
NU ska jag titta vidare på Spiderman och efter det nqnwnenrntnynuninonpnånansndnfngnhnjnknlnönänznxncnvnbnnmnaaaa! = Nana alltså!
God nät!
(denna tycker jag kunde ha fått gå vidare till finalen! Hade lyckats utmärkt i Esc!)

Malle-Mella-Mellis-Äggtoddy- MELLO!

å ikväll smäller det! Kan faktiskt förstå varför Melodifestivalen engagerar och upprör människor. Det är bara så MYCKET! I år har jag plågats igenom alla deltävlingar, där varken bidrag eller programledare har varit särskilt värda att nämna. Pinsamt, tycker jag det har varit rent ut sagt! Men så ännu en gång är förväntningarna höga och tron på att rätt bidrag ska vinna, inför kvällens final. 
Jag kommer att befinna mig hos min kära vän Anna tillsammans med gänget. Alla har fått tippa en lista på hur man tror alla bidrag slutar. Min tippning vill jag inte avslöja ännu, men det har varit riktigt svårt! Har kollat runt på olika internetsidor i jakt efter vilka folk tror vinner, kmr 2:a, 3:a osv. Har sedan sammanslagit dessa resultat. De följer någorlunda vad jag tror själv. 
Man satsar 10Kr/var och den som har flest rätt i slutresultatet vinner allas satsade pengar. Är det några som har lika många rätt och flest, vinner den som har flest rätt i början från vinnare, 2:a, 3:a --->
Jag är RIKTIGT taggad och det ska bli suuper intressant!
Idag har visst Victoria namnsdag och det blev jag själv firad med flaggning, en gul ros, en chokladkaka samt en behövlig 50-lapp! Söt familj jag har va? :D


IDAG HAR JAG JOBBAT OCH KÖPT TRE PAR ÖRHÄNGEN FÖR 15 KR SAMMANLAGT. BRA DAG IDAG!!
;D



fredags-knas.

Nyss. Precis. Alldeles nu, ber jag min bror att stänga dörren till stora hallen eftersom det drar. Då svarar han lite nonchit:- Då drar jag med.
tack bror. då. vet. jag.
'
Har hela kvällen suttit och letat upp tips på hur melodifestivalens final kommer att sluta imorgon. Har fått ihop en tipp-lista som jag ska ha med mig till en vän där vi är ett 10-tal tjejor som ska samlas för att skåda finalen och satsa pengar. 10 kr blir det/lista! ;)
Håll tummarna för mig!!
Men innan det, blir det att jobba några timmar. Det blir fint det.
Tjofadderuttan- heeej!
ps. Jag saknar Bonde söker fru :'O

Uppdrag- Möss eldning.

Just precis så fick jag elda upp pappas gamla, egengjorda toffs-mössa! Den hade vår lilla vovve försökt att knapra i sig för ett tag sen, då hon inte kunde motstå denne när den låg framme (varför dn låg framme vet jag faktiskt inte). Pappa blev förstås väldigt ledsen då han mena på att detta ting var ett av de äldre slagen (näst intill unik!) som ingav honom många fina minnen från hans ungdom. Mamma tyckte (redan innan) att den var ful (jag tror jag minsann såg henne mana Zita att dra loss några extra strån från den gigantiska toffsen).
Det hela slutar med att jag eldar upp den. Mamma sa att jag skulle passa på när far inte var hemma. Så nu är det gjort! Här kommer några fantastiska bilder på hela föreställningen:
Mössa ? Eld.
Grillning av mössa.
Mössan var eld och låååger och jag meeed x)

bränd f.

Idag gjorde jag panerad fisk. Den blev bränd. Hej

JUST!


Nalle borttappad (och återfunnen. Och där avslöjade Victoria Jensen hela inlägget)!

Idag hade jag visst tappat bort min mobil. Det var när pappa anlände hem med min mobil i sin näve, som jag insåg detta (visar rätt tydligt på vilken fin relation jag har med min mobil. Den kan bli lämnad ensm utan att bli allt för aggressiv. Även om jag ibland undrar vad jag har gjort för fel när den bara stänger av sig utan anledning). Jag hade lagt av den i morse i en av estetklassrummen där jag hade lirat lite keybord med en god vän. Sedan hade en av musiklärarna hittat min mobil och försökt att nå hela (nästan) min kontaktlista på mobilen. Genom min kusin Sara fick han reda på vad jag hette och vilken klass jag gick i. Sedan ringde han till "ICE Daddy Cool" och fick tag på honom, så att han kunde komma och hämta min mobil. Fint va? Jag lever ett rätt hektiskt liv just nu ska ni förstå, så det var inte så konstigt att jag inte saknade min lilla partner. Mobilen alltså. (Det fatta ni, ja).

Här vill jag också meddela att jag snart flyttar *ut! Blir sambo med en viss Sandra Dee (Dahlqvist är det inofficiella efternamnet). Kommer bli så spännande så!
*från bloggen alltså.
Nu tänkte jag rapa (rappa på svenska) och sedan till pållarna i stallet. Blir nog bra det.
Heeeee--eee-ee-ej!

Ingen har väl missat Baby trashes bar in Las Palmas?


R_DDA De råa djuren!!

Jo men serru, idag på engelskan visade jag verkligen på mina skills. Mrs Johansson frågar klassen: "-Were do they use machine-weapons in Sweden?" Jag var precis på väg att säga "- When they're hunting!" Tack guschelov att någon annan hann före mig med att säga att de använder dessa "ra-ta-ta-ta-ta"-vapen i militären. Kunde blivit riktigt pinsamt annars...

Jag räknade faktiskt med att de använde dessa tyngre vapen i militären och att jag då skulle gissa på något annat...aa (Detta låter nästan trovärdigt!)


Får en bild framför mig där en massa rådjur flyr (de får slippa undan denna gång) när en *"galning"börjar köra med en 50 caliber M2 machine vapen (tro inte att jag kan detta namn. wikipedia kan. aa, det ser ni ju på den blåa färgen som visst inte gick att få bort. Caught in action Toija) och siktar efter dem. Heeelt galet!


(Jag har ännu en gång visat skicklighet. i paint...)
Nee, usch sikka hemskheter.
Hade dock varit jobbigt om jag hade jagat och hetat Peter och campade hos asketer. Tur att så icke är fallet. Nu campar jag ist i stallet och jobbar på hårsvallet.

Tjiingeling-Dill! (Dill gillar min mor. Hon älskar dill, för att hon är stor)

Nu får ni inte skratta...

...men när jag precis hade installerat Skype kom jag på att jag inte äger någon mick. För er som inte känner till Skype, så kan jag berätta att det är ett väldigt smart och kostnadsfritt sätt att ringa andra via datorn. Dock så krävs det ju, logiskt nog, något att kommunicera via. Överskattade dagens teknik lite när jag antagligen tänkte att det skulle fungera via de vanliga högalarna. Men ack så fel man kan ha. Jag tycker det dock är trevligt att kunna skratta åt sig själv ibland =)

Vårens klockor ring!

Nu när solen börjar titta fram allt oftare, börjar bågen spännas igen och vårens pil gör sig redo för ännu ett äventyr mot sommaren!

Här listar jag några bra saker som jag har upptäckt, har börjat visa sig i samband med solens inverkan:
¤ Det är lättare att vakna upp på vardagsmornarna
¤ Energi och ork har tillförts, som krävs för studier och andra saker som jag lätt tar på mig
¤ Spring- och promenadskorna får titta fram allt oftare
¤ Och alla vår-skor/jackor också för den delen
¤ Humöret står stadigt, både när det gäller att stå emot dåliga energier som vissa människor sprider och ens närmaste vänner som kanske inte har lika lätt som en själv att hålla humöret uppe
¤ Hela utsidan har förändrats: Kroppen är mer pigg på att aktivera sig efter en lång vinter och ansiktet har börjat att strålar mer (tihihi, kanske bara jag som har märkt det)
¤ Till sist: Ljuset i sig väcker tankar om tro & hopp (och kanske lite kärlek). Det är ju trots allt dessa stenar vi har fått för att bygga vidare på livet och ett bra verktyg till hjälp är just ljuset.


(Förra våren på picknick i dungen)


Nu, efter att ha varit på gudtjänst i Smyrna, blir det att studera. Söndagar är väldigt fina och trevliga dagar och det känns lättare att få saker gjort då. Men det är viktigt att inte glömma att söndag är vilodag och att man ska ta till vara sådana. Det är nämligen svårt att hinna vila under veckan, så nog behöver man allt en dag då man ska ta det lugnt.

På våren det blir får med långt hår. De tittar på när Åke kör i nötta längdspår med sina vältränade lår. När detta framgår, idag inte igår, uppstår det väll inga magsår eller spruckna resår? Nej för när det är vår, ska vi alla väcka våra tår inför ett nytt härligt år!


God middag!

Somliga går i gula västar, andra rider på ytliga flodhästar.

Jo men idag är det fredagsstädning: En mycket dålig vana vi har här i familjen Jensen, tycker jag. (Fast hade vi inte haft en dålig vana att stöka ner så hade vi inte behövt att städa...)

Min sektion i huset är tv-rummet (paxar alltid det för att det är minst av våra rum och det innebär alltså mindre att städa), samt badrummet som mamma alltid uppmuntrar mig att ta an (särskilt spegeln, då jag tydligen är unik med min fönsterputs-teknik...). Det bästa (!) med att städa badrummet är att jag får sätta upp nya, fräscha, sträva handdukar. Idag blev det gröna, för grönt för mig är vår, hopp och bara så härligt!
'
Imorgon ska familjen till Alingsås och jag har tjatat innerligt att få köra bil dit ner. Dock så är mina päron inte lika pigga på detta. Kan INTE förstå varför. Jag som körde runt själv förra helgen för hundletande, då resterande medlemmar av familjen var på utflykt i Riket i Öst (vår kära hund Zita drog sig nämligen en egen utflykt). Lyckades dessutom parkera bilen med nosen uppåt, från backen. (Det, det är då inte lätt. Men för en plätt som mig funkar allt rätt). Så det såg ut som att jag knappt hade rört den x)
'
Just nu sitter jag här i en randig, smal, samt sladdrig halsduk med en "matchande" (notera "-tecken) kristedemokratiskt-reflexväst. Känns mycket bra! Aa, alltså klädseln kanske inte är huvudbidraget till känslan (bara att jag är en väldigt mogen kvinna som använder en så extrem och smart outfit).
Nej, idag på svenskan gick det mycket bra (mycket bra? Det var inte att ta i, men just nu är det svårt att ta i någonstans när den gula reflexvästen tar rätt stor tyngd, djup och uppmärksamhet).
Jag plus 2 poolers till ägde upp hela svenska B med våra fanatiskt fantastiska bokrecensioner ;) Jag recenserade "Flyga drake" som skildrar det sovjet- (som sedan blir taliban-) styrt Afghanistan. Otroligt läsvärd bok!
(Paint är för käckt!)
'
Nu ska fortsätta att klä mig fräckt i min alldeles egna andedräkt.


RSS 2.0