(o)seriösa elevråd och bullbakning.

Ja men nu har jag bakat chokladsåsbullar till min kära SP klass :D De blev verkligen super duper bra. Hoppas bara att de går hem hos mina klasskamrater också ;)

I helgen var jag i Jönköping på lantbruksmässa. Den hölls i dt stora mässbyggnaden Elmia. Där gick jag o storsa en dag. Blev en hel del steg på min stegräknare som ni kanske förstår ;) På söndagen blev det A6 centrum. Ett stort köpcentrum i Jönköping. Köpte några presenter och ett par silver örringar till mig själv.
IDag på elevrådet var det KALLABALIK!! Hahahha, allt blev sönderskrattat (lite synd här i efterhand, men kul var det då xD). Blev ju inte heller bättre när elevrådets "rådgivare" har världens största, högsta och underbaraste skratt. ojoj..allt blev väldigt kul. (Tänk er på ett ELEVRÅD! Hallå, Underskatta aldrig dessa). Men bli inte oroliga nu: Vi kom allt fram till ett å annat. T.ex att vi ska satsa på Soffor för vår budget (inte bara soffor då men bl.a detta). Det blir la bra eller? Soffor behövs alltid! :D Man kan aldrig få det för slappt! ;)....em ja...ni fattar!!
NU ska jag packa i bullarna i plastpåsar och sedan blir det att hoppa i pyjamasen (som egentligen är ett väldigt konstigt ord om man tänker efter...:O ,P)

tomgången håller aldrig högre klass än för fullt.
y.

stämmer, om inte annat.


Norrsken.

Å, har precis kommit hem efter en frisk-, höstig-, kvällspromenad. Härligt!! Igår var jag ute och gick med stegkampanjlaget också, och då gick vi lite senare än vad vi gjorde idag. Då var det mörkt ute och en stjärnklar himmel. Då får jag syn på mitt livs första norrsken, i DALSLAND!! :D Väldigt ovanligt tror jag...det heter ju liksom norrsken och vad jag vet så ser man skenet oftast i norr. Men iaf: Jätte vackert. Det var ett grönt ljus som "dansade" på den mörka himlen. Det var förstås inte så mycket ljus, men otroligt fint. Kommer aldrig glömma dagen/kvällen i mitt liv, då jag fick uppleva norrsken! Nu kanske ni tycker att jag överreagerar...men det vara bara såå cooolt!! :D
Är det förresten någon som vet hur norrsken uppstår? Jag har för mig att det har någonting med stjärnorna som reflekterar. Är det så? Men isåfall med vad?


Ungefär så här såg det ut. Inte lika mycket då men. Om ingen av er läsare förklarar för mig hur det fungerar, så ska jag se till att leta reda på det tills nästa inlägg! Okej?

Nu blir det laxerande läxor!!


Geväret styr elefantens sätt att leva.
y.


Stegar vidare i livet.

Hallå Hallå.
Har under helgen agerat mässvärd på Mellerudsmässan. Otroligt rolig upplevelse och vi var allt ett bra team på 10 pers + vår "boss" Mikke. Det blev runt 2'500 besökare under lördagen och söndagen, och slog där med förra mäss-gångens besöksantal. Blir inte så mycket mer skrivet om detta, för jag är för tröött för det!! Mässvärds-jobbet tog verkligen musten ur mig. Men så VÄRT!

Just det!! Jag är med i en stegkampanj som kommunen annordnar- "För ett friskare Mellerud". Det är jag, mamma plus tre styckna damer till och vi kallar oss "Team Rådane" (Trodde jag!! Nu såg jag att vi var anmälda  bara "Rådane". Vi sjuttsingen vad tråkit -_-). Vi använder oss (såklart?!?!) av en stegräknare, och man ska sedan fylla i på melleruds hemsida hur många steg varje person i laget har gått. Detta gör man kanske varje vecka (skulle bli jobbigt att göra detta varje dag). Själva stegkampanjen började i fredags och mitt rekord är runt 13'500 steg. Just idag, är jag än så länge uppe i 6'937 steg. Varför man ska rapportera sina steg är p.g.a att man har chans att vinna: Tre cyklar, som lottas ut efter avslutad kampanj, ett pris lottas ut bland de som gått minst 10000 steg om dagen i snitt, och ett antal presentkort kommer att lottas ut vid två tillfällen (slutet på oktober samt slutet på november). Stegkampanjen avslutas den siste november!

Nu vqnkas det käk och "studier" (låter så mycket fräckare än läxor...)

"-Vet du hur Stevie Wonders fru ser ut?
- Nee..?!
- Det vet inte han heller."

y.



RSS 2.0