r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a-r-e-a.

oh, idag hela familjen till Uddevalla för att kolla på "mellandags-rea-julklappar" till bl.a mig x) Var inte så många under granen (har ju egentligen ingen betydelse, men om ja ska beskriva här vrf vi köper fler) i år. Jag önskade mig vissa saker som inte fanns där vi julhandlade och då tyckte jag att det var lugnt att få dem efter jul. Billigare också! höhöh ;D
Men så får det bli! Tjingetjong!
Budskap: Handla billigt, blir rik!..?!
.....amen typ!

Jobb-igt!

Å hej å hå så det kan gå!
Sitter tydligen hela lovdagarna vid datorn och mixtrar med affärsplanen. Ung företagsamhet är inte så ljuvligt som man skulle kunna tro...känns som att det bara blir mer jobb ju mer man arbetar med det. Ni vet den där känslan som man får när man har ett skolarbete som man skjuter upp ständigt? Den där känslan som säger "-Jag borde göra det men jag gör det inte"? Den där känslan som man enbart blir av med när man har gjort klart uppgiften? Just den där känslan har jag burit på ända sedan den första träffen med företagets första rådgivare. Då insåg jag hur mycket det faktiskt är att göra! Dessutom så är det jag, ensam i företaget, som ska gå igenom hela processen och se till att ro i land hela fadderasket. Suck...MEN!! Jag har fortfarande visionen och boken framför mina ögon! Så länge målet finns där så kommer jag göra allt för företaget Flugan som ville synas UF. För det är just så mitt nystartade företag heter, vars mening är att tsm med sin "medhjälpare" Sara Axelsson skapa en barnbok från grunden! Storyn har vi, ett första utkast är snart färdigställt och det viktigaste av allt: Viljan har vi!
Företagets blogg hittar ni här:
http://flugansomvillesynas.devote.se/


Skåp-pyntar-tävling änna vunnen.

Juste!! Glömde jag att tala om att jag vann skolan "skåp-pyntar-tävling"? Riktigt trevligt då jag verkligen hade gått in för det! :D

Jag vann 100 kr i form av presentkort på skolans Café + Lindt chockelad!!!

-

Varför försöka vara någon annan när det lättaste är att vara sig själv?



Äntligen lov!

Kämpade verkligen hela terminen ut ( aa, 2 veckor kvar in på våren bara kvar).
Igår var det julavs. på min skola och jag och en till var konferencier. För att ha fått så lite info. tycker jag att vi gjorde ett gräsligt bra jobb. Dock så är jag MYCKET besviken på mig själv då jag spelade fel på Ava Maria- stycket. Fick börja om men också då var det knappt jag "kom i mål". Låten Sprid ditt ljus gick däremot bra...tror jag. Eloise hjälpte mig och det blev snyggt värre med stämma till det.
När jag kom hem efter skolan, gick jag upp och la mig. Vaknade två timmar senare, går ner och ångrar det stort: mamma har bränt knäcken och det luktar för gräsligt. Men det hela räddas med att en av mina vänner smsar och säger att jag + några andra får komma till henne och ha julmys. MYCKET trevligare än bränd knäck :D (Mamma gör allt så gott hon kan. Tror t.o.m att det inte var hennes fel. Smeten barnsla sig helt enkelt!). Vi såg iaf på 2 filmer, käkade godis, spelade spel och snackade. Underbart trevligt var det! Passade perffa, efter min 2 h sömn p.g.a besvikelsen.
Idag planerar jag att städa på mitt rum. Det b-e-h-ö-v-s. Har nog aldrig haft så stökit där! Bevis på min upptagenhet av betydligt viktigare saker...
Dagens lärdom: Gör något kul. Det får en att tänka på annat!

-

Bra eller dålig?! Fastnar gör den iallefall x)

Bra låt, swiiingit! :D

Swingit! Och snygg sångare x)

kaffe är svart för någon anledning!

Kaffe är inte vuxenpoäng. Jag skulle kalla det ett steg närmare döden. Hårt, men sant!
;)

forts. följer.

Victoria jobbar och sliter, bygger upp många meriter. Skola, jobb och sedan plugg, känslan kan liknas vid skörbjugg. När inte orken är där, gäller det att hon inte blir tvär. För ofta inträffar detta vid sämsta tillfälle, inte konstigt i dagens samhälle.
Men trots allt detta tråk, gör hon inget löneanspråk. "-Nej, för man ska vara glad för det man har, om det så bara varar i några dar".

Yeeey ;D

Ikväll vinner JAY. Imorn vinner jag...
(och Dääär vet jag inte vad jag talade om x))
Imorgon: Jobba, plugga och sjunga i Smyrna.
TjoFlöjt- drick Mjölk!

y.

Sanna färger.


bil som brinner= Brandbil!?!

Å måste berätta något! Var i Göteborg förra helgen hos min kära vän och kusin. Där åkte vi förbi en bil som brann, vid sidan om väggrenen. Sara skrek: -GUL BIL!, då bilen antagligen hade varit gul innan den börjat brinna. Jag svarade då med:-Nej, BRANDBIL!
aa....typ...så....lite..kul...från..mig..då...aa..typ.

RSS 2.0