friska hajar fläktar.

Har just anlänt från Friskis&Svettis och känner mig riktigt grym i heela kroppen!! Min super snälla vän och granne Pernilla följde med som "selle", och fick lite "underhållning" på köpet...jag som aldrig har haft en tanke på att vissa rörelser kan se lite löjliga ut ;) (Sånt hinner man ju inte tänka på!).
Friskis&Svettis äger rum på måndagar & torsdagar kl. 19.0 under sommaren, på Vita Sannars Camping. Det är super gött och är abs. free! Titta gärna förbi eller va med vettja!! :D

Nu blir det strax duschen..som ärligt talat borde ha besökts tidigare!! Men nu är det som det är och det är O.K!!! ;)
Filmen "Into the Blue" ska efter duschen synas och jag känner att jag aldrig får nog av haj-filmer. Det bara skriker fascination och läskighet över dem. GRYMT!!

Haj, haj- fågelbaj!!

"En för alla- En fralla för dej!"

hade precis skrivit ett väääldans långt inlägg och skulle testa lite vad man kunde redigera, och nee.. när jag skulle klistra in var allt borta..sånt där är INTE uppskattat... -_-
så det får bli ngt i stil med detta istället:

Nyhemsveckan: Mycket människor som man på ett sätt "lever" med i 4:a dar, tills det är slut och alla åker tillbak hem. jätte konstigt blir det. tomt på något sätt! å nästa gång blir ju om ett år då.. så. men det har iaf varit jätte roligt och häärligt vääder!! Underbart verkligen! Fick köpt en black metal skiva med ett band som heter Armageddon. skivan heter "the money mask" och verkar gött intressant!! blev också en akordbok som heter "Rock-pocket", så har tagit mig an ca. 150 rocklåtar som ja ska försöka få till melodi.
sedan så vill jag klaga lite på de "Frall-flickor" som hade som ngt slags jobb att gå runt kl. 9.00 bland tält-och husvagnsplatserna, skrikandes: "-Här var det fraaaaalller. nyyybaaakta fraaaalller"... tror faktiskt inte att ngn köper fraller vid den tiden när man har semester/lov...MEN!! än är inte hoppet över: "En för alla- En frallaförej".

och med det säger jag tack, tack- myrstack! (Mycket passande eftersom myrstackarna har nu under helgen varit mina närmaste grannar..).

tidig morgon.

Nu sitter man här i farmors lilla husvagn och har precis ätit frukost. Blev väckt för inte så länge sedan...-_- Min faster tänkte låta deras hundvalp Ludde väcka mig och B. Emanuel, men jag hörde hennes planer i tid!! "-Nej Carola, inga hundar här! Sängkläderna kan bli smutsiga", haha ;)

Men iaf, Tog tid på hur lång tid det tog att sätta upp tältet igår: 40 min! Dock så lät inte B. E mig att gör nått..antagligen rädd för att sabba allt xD

Idag blir det till att skutta runt med Världens bästa Sara och resten av Kussarna!! :D
GLAD MIDSOMMAR föörresten!!

Puss&Kram- Skumbanan!

Nyhem, here we gooo!

Jahoppsan!
Precis packat klart och kört dagens s.k "styrkepass"..skratta på ni..;)
Men iaf: Nu bär det av till Nyhem som ligger utanför Mullsjö..eller i.. har inte riktigt kollen där. Nyhemsveckan arrangeras 1 gång per år och är en samlingsplats för kristna pingstvänner, men alla är såklart välkomna!! :D Där är det möten, konferenser, utställningar och massa muuusik :D good, good! På Nyhem väntar min kära kusin Sara som har varit där sen förra veckan!!! :O Hahha, fast hon var på ungdomshelgen också! (det skulle jag också varit om jag inte hade jobbat).

Jepp, men i Nyhem stannar jag tills på söndag och firar alltså Midsommar där. Hela familjen + farmor i hennes husvagn. Fast i nuläget ser det ut som om att jag o B. Emanuel blir utkastade för att övernatta i vårt tält, bredvid vagenen... -_- ;)
Men Hare nu gör najs och käka grus!! PlingPlong!!


*tugga, tugga, tugga*

baddare..iaf jag x)

Jag o Prillan drog till vattnet och ja...vattna oss. Fast jag vattna mig mest!! o sen vare cykla hemåt och det gjorde vi.. vi cyklade då hemåt...somsagt det gjorde vi.. aa å sen så cyklade vi hemåt..det gjorde vi... AHA! iaf: det var det vi gjorde i eftermiddag x)


JAG BLOGGAR!! hahaha..


konstigt bloggande på g '

tjena folket , det är pernilla qvist !
japp det är sant victoria jensen har inskaffat sig en blogg, med min hjälp :)
denna bloggen kommer innehålla saker man inte ens kan förklara, alla konstiga funderingar och påhitt och massa bilder, om victorias liv! kommer nog bli en riktigt rolig blogg ! :)
hoppas på blev nöjd med bloggen och hoppas på bloggar mycket nu
tjooooooooohejsaaaaaaaaaaaaaaan på er


checka in min blogg också http://pernillaaqvist.blogg.se/ :)


RSS 2.0