suck.

Nu för tiden skriver jag post-it lappar för varje dag. Saker som ska uträttas, hinnas och ej glömmas är nerklottrat.  För i nuläget känns det som det enda sättet att ståå ut och klara vardagen!! Kan ej beskriva hur mycket det är. Det är extra svårt att kämpa när man inte får utbetalning för det man har gjort! (läs Naturkunskaps kurs A).

Ta mig till Afrika och lämna mig där!!!


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Känner typ igen mig, fast ja använder inte post it lappar, använder almanacka. Den sitter jag och skriver i hela tiden. Hela tiden. Hela tiden. Hela tiden. Hela tiden. Nästa helg ska jag hem till Jennifer och co, känner mig sjukt opepp för jag tänker på alla de andra sakerna som är....mer att prioritera egentligen. Men jag har prioriterat bort dem i mer än 2 månader nu så det skulle bara vara en tecken på att jag är en dålig vän ifall jag fortsätter. Och jag vill hela tiden stå för vad jag gör, för skuldkänslor ramlar så himla lätt på mig. Därför har jag mer lust att göra något dumt istället. Haha. Som jag alltid kan se tillbaka på det och tänka: "Det där kanske var dumt. Men inte SÅ dumt som den där gången." Det är nog för att jag behöver komma ur det där om vad folk tycker om mig. Eller hur?

Nu undrar jag hur kom jag in på det här ämnet?? :S Haha. Existentiella frågor biter mig mer och mer i foten det senaste. "Varför gillar jag ris plötsligt?" t.ex. Men med det sagt. Jag vet iaf vad jag vill och vad jag tänker rikta nosen mot tack vare allt tänkande. Mohahaha.

2011-02-02 @ 23:02:51
URL: http://fillity.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0